Blog Listing

Aion: Heart of Frost

Aion: Heart of Frost är fortsättningen på det oerhört populära online-rollspelet Aion. Det är dock ingen reguljär uppföljare till Aion, utan snarare en patch som gör att man kan fortsätta njuta av detta spännande äventyr. För er som inte har spelat Aion ska vi inte avslöja handlingen alltför mycket, detta eftersom vi då riskerar att avslöja hur Aion slutar. Likt sin föregångare äger Aion: Heart of Frost dock rum i fantasivärlden Atreia även det.

Vad handlar Aion: Heart of Frost om?

Atreia är en öppen värld fylld av överraskningar och annat spännande att utforska. Det är dock ingen vidare fridfull värld. I Aion utbröt nämligen ett krig. I början utspelades detta krig mellan en ras som ursprungligen dyrkade guden Aion, men som sedan vände sig mot honom. Aion skapade då en ny ras som gick i krig med de som vänt sig mot honom. Detta krig blev dock alltmer komplicerat i takt med att tiden gick, och allt fler parter blev indragna samtidigt som forna allierade helt plötsligt vändes mot varandra.

Utan att avslöja något om hur Aion slutar så kan vi dock berätta att det i Aion: Heart of Frost inte har uppstått fred i Atreia. Istället fortsätter här kriget, och detta bland annat i form av att nya parter samt faktorer dragits in i konflikten.

Vidare så är Aion: Heart of Frost, likt sin föregångare, som tidigare nämnt ett online-rollspel. Det innebär att du här spelar tillsammans med tusentals andra spelare från världens alla hörn. Vissa av dessa är på samma sida som du, andra kommer du ställas mot i kriget, och samtidigt finns här en mängd andra varelser som inte kontrolleras av några spelare. Även dessa kommer du tvingas mäta dina krafter med. För att sammanfatta det hela så är Aion: Heart of Frost, precis som föregångaren Aion, ett mycket välgjort online-rollspel. Det har en spännande handling, snygg grafik, och är oerhört underhållande. Vi rekommenderar det därför starkt, framför allt till er som gillade föregångaren.